På dette event vil sikkerhedseksperter fra Okta, Signicat og Cloudworks diskutere, hvordan du giver dine online kunder friktionsfri onboarding, problemfri godkendelse og beskytter din virksomhed med pålidelige løsninger til identifikation.

 

Program  

13:45 - 14:00 Registrering
14:05 - 14:10
Velkommen
14:10 Hvorfor identitet er den digitale tillidsaccelerator / Mattias Bolander, Regional Vice President, Nordics, Okta
- Kort pause -
14:50
Det menneskelige aspekt af digital identitet / John Erik Setsaas, VP of Identity and Innovation, Signicat
- Kort pause -
15:30
Sæt det hele sammen: Opbygning af en konsistent, brugervenlig løsning til identitetsbekræftelse / Andreas Faltin, Cloudworks
16:00 - 16:05
Ende
16:05 - 17:00
Mingling, drinks og en let anretning

 

Detaljer

Dette event er gratis og vil foregå på engelsk. Efter sidste indlæg er det tid til mingling med gratis drinks og en let anretning.

Mandag den 24. oktober

Downtown Camper by Scandic
Brunkebergstorg 9, 111 51 Stockholm

Tirsdag den 25. oktober
Telegrafen
Kongens gate 21, 0157 Oslo

Torsdag den 27. oktober
Soho
Flæsketorvet 68, 1711 København

 

Eventet er blevet afholdt. Optagelse af de tre foredrag vil være tilgængelige, når det er klar.

Indhold

Hvorfor identitet er den digitale tillidsaccelerator

Mattias Bolander, Regional Vice President, Nordics, Okta

Tidligere var personlig interaktion og brands omdømme drivkraften bag tilliden. Nu er kundeoplevelsen nøglen. Forbrugere er i stigende grad villige til at dele aspekter af deres digitale identitet i bytte for større bekvemmelighed og personlige tjenester.

Lær mere om Customer Identity Cloud (CIC):

  • Den stigende betydning af digitale oplevelser
  • Hvordan kan organisationer opbygge digital tillid?
  • Hvorfor skal organisationer se sig selv som "tillidsforvaltere"?
  • Hvordan kan din organisation sikre digital tillid ved hjælp af CIC?

Det menneskelige aspekt af digital identitet

John Erik Setsaas, VP of Identity and Innovation, Signicat

John Erik vil fortælle om behovet for at vide, hvem mennesker er, og udfordringerne ved at bruge adgangskoder til dette formål. Der er flere begrænsninger for at løse disse problemer, og brug af eID'er giver en bedre løsning, selvom de fleste eID'er også er baseret på en adgangskode i en eller anden form.


Signicat eID giver et enkelt API til mere end 30 forskellige eID'er, hvilket forenkler arbejdet for tjenesteudbydere med kunder i forskellige lande. Okta-integrationen gør denne integration endnu nemmere at opnå. Afslutningsvis vil John Erik tage et kig i krystalkuglen på, hvad der skal ske af digital online identifikation med EU's digitale pung.

Sæt det hele sammen: Opbygning af en ensartet, brugervenlig løsning til identitetsbekræftelse

Andreas Faltin, Cloud Architect, Cloudworks

Kundeinteraktion er altid vanskelig. Vi ønsker at fjerne grænser og trædesten, men skal også sikre, at vi lever op til juridiske og forretningsmæssige krav for at undgå misbrug og sørge for al nødvendig sikkerhed. Lær hvordan en eID-løsning som Signicat kan integreres i en eksisterende løsning og ikke kun sikre miljøet, men berige brugeroplevelsen.

Sikkerhedseksperterne

Mattias Bolander

Mattias Bolander

Regional Vice President, Nordics, Okta
 

I denne rolle er Mattias ansvarlig for at lede og drive forretningsaktiviteter i Norden og Baltikum. Mattias har arbejdet i forskellige roller i softwarebranchen i over 20 år. Senest etablerede og voksede han Workday i Norden og før det var han en del af det nordiske lederteam og ansvarlig for Analytics-salg i alle nordiske lande og Baltikum. Før det ledede han Line of Business salg og databasesalg for SAP Nordics. Mattias startede sin karriere inden for rådgivning og udvikling inden for Open Source.

John Erik Setsaas

John Erik Setsaas

VP of Identity and Innovation, Signicat
 

Med over 25 års erfaring inden for digital identitet er John Erik Setsaas en pioner på dette felt. Han er en produktiv foredragsholder ved fintech-industribegivenheder rundt om i verden, herunder Money20/20 Europe, Digital Finance World. Mobile World Congress, Trustech, EiC og FinTech Connect.

Han er i øjeblikket vicedirektør for identitet og innovation hos Signicat. Han er bestyrelsesmedlem i EEMA, Europas førende tænketank for digital identitet, og har modtaget EEMA Lifetime Achievement Award.

Andreas Faltin

Andreas Faltin

Cloud Architect, Cloudworks
 

Andreas hjælper kunder på deres digitale identitetsrejse ved at designe og implementere komplekse IAM-løsninger. Disse har en høj mængde automatisering for at opnå høj effekt med minimal brugerfriksjon.

Han har over 15 års erfaring inden for IT-branchen, og hjælper også kunder med at tilrettelægge for moderne samarbejds- og cloudløsninger. Han er Okta Tech Champion, og har også arbejdet som Microsoft Certified Trainer til Microsoft Exchange, Windows Server og PowerShell Automation.

Okta logo
Signicat_logo
Cloudworks logo